آخرین اخبار مهاجرت به کانادا | ترکیه | آمریکا

آخرین اخبار مهاجرت به کانادا | ترکیه | آمریکا با ما دنبال کنید همچنین مهاجرت تحصیلی

آخرین اخبار مهاجرت به کانادا | ترکیه | آمریکا

آخرین اخبار مهاجرت به کانادا | ترکیه | آمریکا با ما دنبال کنید همچنین مهاجرت تحصیلی

  • ۰
  • ۰

آموزش ثبت شرکت در خارج از ایران
ثبت شرکت در خارج از ایران یک اتفاق بسیار هیجان انگیز میتونه باشه اما روند آسانی ندارد موسسه حامی مهاجر که در امر ثبت شرکت در خارج از ایران به عنوان مثال کشور های ترکیه ، انگلستان و آمریکا تبحر خاصی دارد میتونه شرایطی رو ایجاد کند تا شما به هدفتون یعنی ثبت شرکت در خارج از ایران دستیابید. معمولا افرادی که قصد ثبت شرکت در خارج از ایران رو دارند دو دلیل عمده دارد که به شرح زیر می باشد.

  • اخذ اقامت آن کشور 
  • توسعه بیزینس در سطح بین الملل

 


 در این مقاله قصد داریم تا به این دو دلیل بپردازیم . به عنوان مثال با اقامت در ترکیه شروع می کنیم :

اخذ اقامت ترکیه با ثبت شرکت 


ترکیه جز کشورهای می باشد که در چند سال اخیر مقصد بسیاری از ایرانیان بوده و معمولا هدف بیشتر مردم از سفر به این کشور صرفا جنبه توریستی داشته ، اما دلایل بیزینسی سفر به ترکیه هم کم نیست و افراد زیادی به دنبال راه اندازی بیزینس و ثبت شرکت در ترکیه هستند. برخلاف کشورهای مانند امارات متحده عربی نیازی به همکاری شهروندان آن کشور جهت ثبت شرکت ندارید. ثبت شرکت در ترکیه بسیار راحت انجام می شود. از طریق ثبت شرکت در کشور ترکیه می توانید اقامت ترکیه رو دریافت کنید ، برای اطلاعات بیشتر در مورد اقامت ترکیه اینجا کلیک کنید.

نحوه ثبت شرکت در ترکیه و دریافت اقامت


در نظر داشته باشید که به عنوان خارجی در این کشور ، حتی برای راه اندازی یک سوپر مارکت در ترکیه نیاز به ثبت شرکت در این کشور دارید. برای ثبت شرکت در این کشور باید یک حسابدار ترک استخدام کنید. پس از اینکه شرکت رو در ترکیه به ثبت رساندید اقامت یک ساله دریافت میکنید ، با زنده نگه داشتن بیزینس و پرداخت بیمه به مدت 5 سال می توانید اقامت دائم کشور ترکیه رو دریافت کنید. لطفا توجه کنید در ازای یک خارجی باید پنج ترک رو بیمه کنید. این کار جز قوانین کشور ترکیه می باشد. مانند این قوانین رو در دیگر کشور های دنیا با کمی تفاوت وجود دارد.


مراحل ثبت شرکت در ترکیه به شرح زیر می باشد :


 

  1. ارائه شماره مالیاتی ، در بدو شروع اقدامات در خصوص ثبت شرکت در ترکیه باید اجاره نامه دفتر شرکت رو ارائه دهید. لطفا توجه کنید اولین اقدام برای ثبت شرکت اجاره یک دفتر می باشد. 
  2. ارائه اساسنامه ای که در دفترخانه رسمی مورد تایید قرار گرفته شده
  3. چاپ روزنامه رسمی
  4. تنظیم اساسنامه شرکت
  5. تایید نمونه امضا و وکالت نامه
  6. تنظیم فرم اداره دارایی و مراجعه و تحویل اسناد مبوط به اداره ذکر شده برای بررسی اسناد و بازدید و تایید آدرس دفتر شرکت توسط بازرسان آن اداره بازدید و تایید آدرس شرکت توسط بازرسان اداره دارایی 
  7. اخذ شماره مالیاتی شرکت پس از بازدید وتایید آدرس
  8. دریافت کارت بازرگانی جهت بیزینس در ترکیه
  9. تصدیق دفاتر حسابداری
  10. باز کردن حساب در بانک
  11. معرفی حسابداری که شهروند ترکیه نیز باشد


جهت ثبت شرکت در ترکیه و در نهایت دریافت اقامت این کشور باید تمامی این مراحل رو انجام بدید تا بیزینس خود را در این کشور راه اندازی کنید. 

 

هزینه های جاری اقامت ترکیه با ثبت شرکت 2020

 

  1. هزینه حسابدار که داشتن آن برای هر شرکت الزامی می باشد ( اجرت حسابدار رسمی با توجه به حجم فعالیت های تجاری شرکت ، ماهانه 100 تا 600 لیر می باشد )
  2. هزینه اجاره دفتر که برحسب محل دفتر از 1000 لیر به بالا متغیر است.
  3. هزینه های آب، برق، گاز، تلفن، اینترنت.
  4. هزینه های دفاتر رسمی و پلمپ آن در دارایی که سالانه چیزی در حدود 450 دلار می باشد.

مزایای اقامت ترکیه با ثبت شرکت 2020


خارجی ها بدون نیاز به مشارکت شهروندان آن کشور می توانند شرکت تاسیس کنند، بنابراین، برخلاف کشورهایی مانند امارات متحده عربی، نیازی به پرداخت بی مورد وجه به شهروندان آن کشور نمی باشد.

فقط حسابدار شرکت حتما باید ترک باشد که آن هم با پرداخت هزینه جزیی امکان پذیر است. پس از تاسیس شرکت به شما اجازه اقامت یکساله داده می شود و در صورت فعال نگه داشتن شرکت و رد کردن بیمه به مدت 5سال (در ازای هر خارجی 5 ترک باید بیمه شوند)  می توانید از ترکیه اقامت دائم بگیرید و از امتیازات آن بهره مند شوید.

 

منبع : 

http://datajoo.com/news/news-reportage/284741/

  • ۹۹/۰۹/۱۵
  • پوریا نیوز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی